Prinses

Juwelen met vierkant (prinses)diamant

Juwelen met een diamant zijn niet allemaal rond. Juwelen met een vierkant (prinses) diamant hebben hun eigen uitstraling die ze met grote waarschijnlijkheid te danken hebben aan de bijzondere slijpwijze waarmee de vierkante (prinses) diamant gesneden wordt. De vierkanten of prinses diamant is bijna even populair als de ronde diamant en wordt dan ook vaak gebruikt als slijpvorm van diamanten die gebruikt worden in tal van juwelen.

Juwelen met vierkant (prinses)diamant

Juwelen met vierkant (prinses)diamant kunnen ringen zijn, maar ook oorbellen of hangers. Je kunt ze herkennen aan de slijpvorm die bekend staat omwille van hoekige punten. Deze prinses diamant is zijn naam meer dan waardig omdat hij heel erg fonkelt en daardoor nog het meest opvalt. Vaak zijn prinsesdiamanten de enige steen of de belangrijkste edelsteen op een ring. Met juwelen met vierkant (prinses) diamant is het zeker dat je altijd in de kijker zult staan. Deze slijpvorm zorgt er tevens voor dat de diamant de indruk geeft dat hij enorm diep is.

Ringen met vierkant (prinses)diamant

Omwille van de schitterende uitstraling is het geen wonder te noemen dat de vierkanten prinsesdiamant vaak voor ringen gebruik wordt. Dit is werkelijk een stukje vakmanschap dat alle bewondering verdient die het krijgt. Daarom ook wordt de vierkant (prinses)diamant zo vaak gebruikt als belangrijkste steen in verlovingsdiamanten.

Broches met vierkant (prinses)diamant

Op een broche hoort een edelsteen die alle aandacht naar zich toetrekt. De vierkant (prinses)diamant staat graag in de belangstelling en daarom is het ook geen wonder dat deze bijzondere diamant regelmatig voor broches gebruikt wordt.

Hangers met vierkant (prinses)diamant

Omdat de vierkant (prinses)diamant slijpwijze grotere schitterende stenen voortbrengt is het normaal dat de vierkante diamant voor deze juwelen met vierkant (prinses)diamant gebruikt wordt. Wanneer je zulk een hanger draagt, dan zul je zeer zeker in de kijker lopen!

Oorknoppen met vierkant (prinses)diamant

Ook voor oorknoppen wordt vaak een vierkant (prinses)diamant gebruikt. Door de mooie schittering van deze diamanten, zullen je oorlelletjes door deze juwelen met vierkant (prinses)diamant heel erg in de kijker staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *